Sunt foarte fericită!

Salutare tuturor! Sunt foarte fericită că în sfârşit am ajuns acasă.

Am îmbrățișat-o lung pe Mira şi am primiti multi multi pupici de la mami! 🥰🥰Dar trebuie să mă întorc azi la spital, pentru alte analize şi să vadă dacă îmi poate da chimioterapie. Da, începe din nou 😞 parcă e o poveste fără sfârşit 😦😦😦

Sunt puţin fericită totuşi! Mami mi-a spus ca au mai venit noi oameni în grup, că se organizează târg Caritabil în Cehu, acolo unde stă şi buni şi se organizează şi eveniment pe youtube cu mine! E aşa superb că încercați să faceți tot posibilul să mă ajutați! Vă mulțumesc din suflețel.

Ştiu că totul va fi bine, dar totuşi invitați cât mai multi prieteni în grup, vă rog.. să fiu mai sigură 🤗🤗🤗Vă pup cu drag!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.