Nagyon boldog vagyok

Üdv mindenkinek!


Nagyon boldog vagyok, hogy végre itthon lehetek. Hosszasan megöleltem Mirát és rengeteg puszit kaptam Anyától. Nagyon finom volt ???


Sajnos most visszamegyek kórházba, újabb vizsgálatokra. Ma kiderül, hogy kaphatok-e újra kemoterapiát. Igen, sajnos kezdődik előlről ? olyan mint egy véget nem érő történet. ???


Kicsit mégis boldog vagyok! Anya mondta, hogy újabb emberek csatlakoztak a csoportokhoz, hogy vásárt szerveznek az én megsegítésemre Szilágycsehben , tudod, ott ahol a mama lakik. Valamint a youtube-on is esemény lesz, egy szuper dj lány fog játszaji a kedvemért! Annyira csuda klassz, hogy mindent megtesztek, hogy segítsetek nekem. Köszönöm nektek! ???


Tudom, hogy minden rendben lesz, mégis kérlek, hívjatok meg minél több embert a csoportjaimba, mennyünk biztosra! ?


Szeretettel ölellek ???

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.