Asociația for Lara Luptă împotriva Leucemiei și Cancerului

Și eroii au nevoie de salvare! TU poți fi eroul ei! Trimite povestea Larei mai departe, alătură-te campaniei și oferă-i șansa la o viață normală.

Orice donație contează.

Orice donație contează! Implică-te! Puțin cu puțin , pentru Lara face mult. Oameni cu suflet mare, voi sunteți îngerii acestei fetițe! Voi îi puteți da putere și speranța să lupte cu cancerul, să fie o fetiță sănătoasă din nou. Donează în conturile Larei, scoate la licitație un produs pe grupurile de licitații ale Larei, invită prieteni în grupurile ei, participă la tombole și licitații, trimite mesaje vedetelor, influencerilor, persoanelor care ar fi dispuse să promoveze cazul Larei. Dacă dorești să o ajuți, găsești mai jos contractele de sponsorizare și alte materiale. TU ești speranța !

Transfer Bancar

Donează direct pe contul bancar. Avem conturi la BCR Romania, Takarékbank Ungaria și la USA Suncoast Credit Union.

PayPal

Donează direct pe contul nostru de PayPal folosind link-ul unic creat pentru asociația noastră. Află mai mult pe pagina de donare.

Grupuri Facebook

Licitează direct în grupul nostru de Facebook pe articolele oferite de membrii grupului. Primești articolul preferat plus ai donat și pentru Lara.

Gofundme

Am creat o pagină de donație și pe site-ul Gofundme.com, unde puteți dona folosind cardul fără comision pentru asociația noastră.

Despre Lara

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi .

Aprilie 2024

Până în prezent am strâns

0 USD
Suma necesară pentru un tratament de 3 ani este 1.5 mil de dolari (USD)

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.