Despre Lara

ACASĂ · DESPRE LARA

Totul a început cu o creștere a temperaturii aparent inofensivă

Melania și Tivadar Vass sunt părinții acestei minuni , dar și părinții surorii ei, Mira, în vârstă de 8 anișori. În speranța unui viitor mai bun, familia Larei locuiește în prezent în Florida. Visele și planurile pentru o viață mai bună s-au spulberat în doar 3 zile, timp în care Lara a fost diagnosticată cu leucemie la data de 31 mai 2020. Totul a început cu o creștere a temperaturii aparent inofensivă, doctorii suspectând o viroză. Starea Larei nu s-a îmbunătățit, febra nu i-a scăzut, moment în care a fost supusă unor investigații mai detaliate, urmând ca specialiștii să ne spună diagnosticul final, veste care a cutremurat întreaga familie.

De ce tocmai Lara? O fetiță atât de firavă, de cuminte și de nevinovată să sufere de la această vârstă?

Atunci a început lupta, lupta Larei, lupta întregii familii, război care acum pare să nu se termine. Nu este nimic mai rău decât să vezi un copil bolnav, mai ales când vine vorba de propriul copil! Cel mai important obiectiv este primirea la timp a tuturor tratamentelor necesare și vindecarea Larei.

Micuța Lara a fost internată automat, a fost supusă unor proceduri invazive.

Micuța Lara a fost internată automat, a fost supusă unor proceduri invazive de prelevare a probelor din măduva spinării și i-a fost elaborat un plan de tratament. Acest tratament trebuie să fie urmat timp de 3 ani de zile pentru ca Lara să fie vindecată complet. Familia a făcut un angajament cu spitalul pentru ca Lara să poată primi îngrijiri medicale imediat , iar costurile spitalizărilor și tratamentelor se vor plăti pe parcurs.

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.