Nagyon szeretnék hazamenni!

Sziasztok! Az idő telik és én még mindig a kórházban vagyok. Nagyon szeretnék hazamenni! Apa itt van velem a kórházban, de sajnos látogatókat nem fogadhatok.?

Anyát és Mirát nem láttam mióta bekerültem a kórházba. Telefonon szoktunk beszélni de én már nagyon szeretném megölelni őket. Nagyon hiányoznak! ? Nagyon klassz, hogy legalább apu itt lehet! Ő egy igazi hős! Egyik karjában engem visz mindenhova, a másikkal pedig ezt a gépet cipeli! Roppant vicces, ennek a gépnek mindenhol ott kell lennie ahova én megyek! Még a mosdóban is ? ??

Fura és érdekes dolgok történnek itt velem. Tudom, hogy minden az érdekeimet szolgálja. Eleinte érdekes volt ez a sok gép meg műszer..de most már szeretnék hazamenni.

Üldögélek s nézem az embereket amint sétálnak! De jó nekik! ? Én még sajnos csak nagyon sok idő múlva sétálgathatok majd.

Most gyenge vagyok ? De kitartok! ?? Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen sokan csatlakoztatok és érzem, hogy sokan szeretettel gondoltok rám.???? Nagyon nagyon sokat jelent nekem, hogy ennyien segíteni akartok! ? Köszönöm! ?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.