Laráról

RÓLUNK · LARÁRÓL

Az egész látszólag ártalmatlan hőmérséklet-emelkedéssel kezdődött

Melánia és Vass Tivadar ennek a csodának a szülei, de a húga, Mira 8 éves szülei is. A jobb jövő reményében Lara családja Floridában él. Az álmok és a jobb életre vonatkozó tervek mindössze 3 nap alatt törtek szét, ez idő alatt Larát 2020. május 31-én diagnosztizálták leukémiával. Az egész látszólag ártalmatlan hőmérséklet-emelkedéssel kezdődött, az orvosok vírusra gyanakodtak. Lara állapota nem javult, láza nem csökkent, ekkor részletesebb vizsgálatokon esett át, és a szakemberek elmondták nekünk a végső diagnózist, az egész családot megrendítő híreket.

Miért Lara? Olyan törékeny, jófej és ártatlan lány, akinek szenvednie kell ebben a korban?

Aztán megkezdődött a küzdelem, Lara küzdelme, az egész család küzdelme, egy háború, amely úgy tűnik, most soha nem ér véget. Nincs annál rosszabb, mint egy beteg gyereket látni, főleg, ha a saját gyermekéről van szó! A legfontosabb cél az összes szükséges kezelés időben történő megkapása és Lara meggyógyítása.

A kis Larát automatikusan kórházba szállították, invazív kezeléseken esett át.

A kis Larát automatikusan kórházba szállították, intenzív eljárásoknak vetették alá, hogy mintákat vegyenek a gerincvelőből, és kidolgoztak egy kezelési tervet. Ezt a kezelést 3 évig kell követni, hogy Lara teljesen meggyógyuljon. A család kötelezettséget vállalt a kórházzal annak érdekében, hogy Lara azonnal orvosi ellátásban részesüljön, és a kórházi kezelések és a kezelések költségeit útközben fedezik.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.