Lara Egyesülete. Harc a leukémia és a rák ellen egyesület

A hősöknek is segítségre van szükségük. TE lehetsz az ő hőse. Oszd meg Lara történetét, csatlakozz a kampányhoz, és adj neki egy lehetőséget a normális élethez.

Minden segítség számít

Minden segítség és adomány számít. Apránként járul hozzá Lara gyógyulásához. Nagy lelkű emberek, önök ennek a kislánynak az angyalai! Erőt és reményt adhat neki a rák elleni küzdelemben, hogy újra egészséges lány lehessen. Adományozzon Lara számlájára, osszon meg egy terméket Lara aukciós csoportjain, hívjon meg barátokat csoportjaiba, vegyen részt tombolákon és aukciókon, küldjön üzeneteket hírességeknek, influencereknek, olyan embereknek, akik hajlandóak lennének népszerűsíteni Lara ügyét. Ha segíteni akar neki, az alábbiakban megtalálja a szponzori szerződéseket és egyéb anyagokat.

Átutalás

Adományozzon közvetlenül bankszámlákra. Számláink vannak a BCR Romania-nál, a Takarékbank Magyarországnál és az USA Suncoast Credit Union-nál.

PayPal

Adományozzon közvetlenül PayPal számlára az egyesületünk számára létrehozott egyedi link használatával. Tudjon meg többet az Támogatói oldalon

Facebook

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, licitálj a termékekre. Ha nyersz, tiéd lehet a kiválasztott termék és Larát is segítetted.

Gofundme

A Gofundme.com weboldalon létrehoztunk egy adományozási oldalt is, ahol adományozni lehet bankkártya használatával.

Laráról

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, ezért sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi ápolás, a vizsgálatok és a kórházi ápolás költségei túl magasak ahhoz, hogy fedezni tudják.

2024 Április

Eddig ennyit gyűjtöttünk

0 USD
A teljes három éves kezelés költsége 1.5 millió amerikai dollár

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.