Îi era foarte teamă că dacă părul i-ar fi tăiat , oamenii ar crede că este băiat.

Dragii noștri îngeri 😇🎗

Unul dintre efectele secundare ale chimioterapiei la copii sau adulți este căderea părului. Am ajuns, de asemenea, la stadiul tratamentului când și părul Larei a început să cadă teribil. 😢😭 Îi era foarte teamă că dacă părul i-ar fi tăiat , oamenii ar crede că este băiat.

Îi era atât de frică de acest gând încât în ​​timpul unei conversații de seară dintre noi, ne-a rugat să nu uităm să-i reamintim atunci când va fi fără păr și gene că este încă o fetiță🥺 … Nu a trebuit să aștepte mult, părul ei a început să cadă foarte tare și la fiecare pieptănare plângea, așa că împreună am decis să îl tăiem. Era atât de înțelegătoare încât a acceptat că nu există altă soluție.

Ea a fost atât de cuminte și atât de puternică încât i-am tuns părul ca și cum ar fi cel mai natural lucru din lume. Cu sau fără păr, ea este frumusețea mea! ❤️💕 Pentru mine, cea mai frumoasă, cea mai curajoasă, cea mai altruistă, cea mai … Voi lupta pentru ea tot restul vieții, voi face tot posibilul să fie din nou sănătoasă, din nou copila mea veselă, fericită.💟💟💟Vă rugăm să continuați să fiți alături de noi și sa strângem bănuții pentru tratamentul Larei. 🎗

Vă mulțumim pentru tot! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.