Nagyon félt attól, hogy ha elhullik a haja, fiúnak gondolja majd

Kedvesek!

Sajnos a kemoterapiás kezelés mellékhatásai alól a gyermekek sem mentesek … Elérkeztünk mi is a kezeléssorozat azon szakaszához, amikor Larácskánk haja is szörnyen hullani kezdett.?

Nagyon félt attól, hogy ha elhullik a haja, fiúnak gondolja majd valaki.? Annyira félt ennek a gondolatától is, hogy az egyik esti beszélgetésünk alkalmával megkért arra, hogy haj és szempilla nélkül se felejtsük el emlékeztetni őt arra, hogy ő még attól kislány ?… Nem kellett sokat várni, még jobban hullani kezdett a haja, nagyon zavarta, így közösen úgy döntöttünk, levágjuk.

Olyan megértő volt, elfogadta, hogy nincs más választás. Olyan hősiesen tűrte, hogy a hajnyíróval levágjam a haját, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.?Hajjal vagy nélküle, ő az én gyönyörűségem!❣? Számomra a legszebb, a legbátrabb, a legönzetlenebb, a leg… Életem végéig küzdeni fogok érte, minden erőmmel azon leszek, hogy újra egészséges legyen, újra az én vidám, boldog gyermekem! ??❤Kérjük, hogy továbbra is támogassátok Lara gyógykezelését!

Köszönjük, hogy velünk vagytok!???

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.