Îi era foarte teamă că dacă părul i-ar fi tăiat , oamenii ar crede că este băiat.

Dragii noștri îngeri ??

Unul dintre efectele secundare ale chimioterapiei la copii sau adulți este căderea părului. Am ajuns, de asemenea, la stadiul tratamentului când și părul Larei a început să cadă teribil. ?? Îi era foarte teamă că dacă părul i-ar fi tăiat , oamenii ar crede că este băiat.

Îi era atât de frică de acest gând încât în ​​timpul unei conversații de seară dintre noi, ne-a rugat să nu uităm să-i reamintim atunci când va fi fără păr și gene că este încă o fetiță? … Nu a trebuit să aștepte mult, părul ei a început să cadă foarte tare și la fiecare pieptănare plângea, așa că împreună am decis să îl tăiem. Era atât de înțelegătoare încât a acceptat că nu există altă soluție.

Ea a fost atât de cuminte și atât de puternică încât i-am tuns părul ca și cum ar fi cel mai natural lucru din lume. Cu sau fără păr, ea este frumusețea mea! ❤️? Pentru mine, cea mai frumoasă, cea mai curajoasă, cea mai altruistă, cea mai … Voi lupta pentru ea tot restul vieții, voi face tot posibilul să fie din nou sănătoasă, din nou copila mea veselă, fericită.???Vă rugăm să continuați să fiți alături de noi și sa strângem bănuții pentru tratamentul Larei. ?

Vă mulțumim pentru tot! ??????

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.