Din păcate, weekendul nu a decurs fără probleme

Din păcate, weekendul nu a decurs fără probleme, Lara nu s-a simțit bine.😔Valorile sanguine sunt foarte scăzute cu siguranță, există semne, care se pot vedea cu ochiul liber. Pielea ei, altfel gălbuie, este acum mai cenușie, sub ochii ei se văd cearcăne și trei pete mici i-au ieșit din nou sub ochi. Mai mult, pe picioare i-au apărut câteva pete albăstrui, care arată că numărul trombocitelor este scăzut. Lara nu este foarte obosită și încruntă, săraca.
Zilele acestea sunt atât de grele, încât ne îngrijorăm mai mult decât de obicei. 😔 Această luptă uriașă în care Lara este cea mai mare eroină poate fi atât de dureroasă, că de multe ori ne consumă forțele și ne simțim neputincioși. 🎗
Dar iată încă o săptămână și noi speranțe! Nu putem renunța!
Sperăm la o nouă săptămână mai bunâ!🎗Sperăm că vremea bună și soarele vor fi puțin bune pentru Lara și o vor face să se simtă mai bine.
Vă rog să nu lăsați mânuța Larei! 🙏
Roagă-te pentru ea și ajut-o pe drumul ei lung către vindecare, pentru că doar cu tine poate reuși! 🦋🎗❤️🙏

Pe deasupra, colectarea banilor este foarte lentă, timpul este inamicul nostru pentru că sfârșitul de an se apropie cu pași repezi. 😢😩

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.