Sajnos a hétvége nem telt valami fényesen.

Larácska nem érezte jól magát.?
A vérértékek nagyon alacsonyak lehetnek, mert a a kűlső jelei szemmel láthatóak. ? Az amúgy sárgás bőre most inkább szürkés, szemei karikásak, s a szeme alatt ismét kijött három apró pötty, s pár kékes folt is megjelent a lábán, ami mind azt mutatja, hogy a vérlemezke számok alacsonyak. ?
Amikor Lara nincs jól annyira fáradt és kedvetlen, szegénykém. ? Annyira nehezek ezek a napok, ilyenkor a szokásosnál is jobban aggódunk érte. ? Ez a hatalmas küzdelem, ahol Lara a legnagyobb harcos, annyira fájó tud lenni, sokszor felemészti a mi erőnket is, s tehetetlennek érezzük magunkat. ? Erre rátesz egy lapáttal még az is, hogy nagyon lassan halad a gyűjtés Lara gyógykezelésére, az idő viszont az ellenségünk, mert rohamosan közeledik az évvége. ?
De itt egy újabb hét, újabb remények! ❤️ Nem adhatjuk fel!?
Reményekkel telve indulunk neki az új hétnek! ?Reméljük a jó idő és a napsütés picit Larának is kedvez, s jobb kedvre deríti.
Kérünk titeket ne engedjétek el Larácska kezét. ?Imádkozzatok érte és segítsétek a gyógyulás felé vezető rögös úton, mert csak veletek együtt sikerülhet!??❤️??

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.