Sajnos a legutóbbi vérvétel eredménye nem túl jó.

Tudtuk, hogy lesznek eltérések, hisz Lara nagyon besárgult a legutóbbi kemoterápia előtt és ez azóta sem változott sajnos.
Egy hétre felfüggesztették a kemot, hogy a szervezete tudjon pihenni. Megnyugtattak, hogy ez a kezelés része és volt is már ilyenben részünk, de a lehetőség, hogy az életmentő kezelést újra felfüggeszthetik csak a legrosszabb rémálmunkban jutott eszünkbe. Pedig sajnos akár ez is elő fordulhat, és még újra elő is fog.
Larának a túléléshez szüksége van a kemoterápiára, hisz a gyógyszerek nélkül esélye sem lett volna.
A reményt, azonban nem csak a részletes kezelési terv, a túlélés esélyek, hanem Ti, a támogatóink adjátok nekünk!
Köszönjük, hogy vagytok és legyetek büszkék magatokra, mert Lara megmentéséhez egytől egyig hozzájárultok minden megosztással, adománnyal, vagy akár hozzászólással. Imáinkba foglalunk benneteket!
Kövessétek Lara oldalát, mert amint megtudjuk hogyan tovább itt jelezni fogjuk.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.