A kemoterápián és az altatáson is túl vagyunk.

Három havonta ismétlődik az egész procedúra, meg is viseli Larácskát, de nem is lehetnék büszkébb rá. Hat évesen egy szó nélkül tűrt minden kezelést.
A reggelt kemoterápiával kezdte, amit a portján át kapott meg. Szerencsére minden rendben ment, türelmesen megvárta amíg lecsöpögött az életmentő gyógyszer.
Ezután altatásban – mintavétel után – megkapta a megelőző kemoterápiás készítményt.
Az altatás és az érzéstelenítés mindig megviseli Larát. Ilyenkor egész délután nem tudott lábra állni.
A kemoterápia után nagyon fontos a legfelelő hidratálás, hogy megelőzzük a székrekedést. Larácska rengeteget ivott és sokat is vittem a mosdóba, mivel nem tudott lábra állni.
Jövő héten újra vérvételre kell menni, de addig is előttünk áll az 5 napos szteroid kúra, ami a nagyon nem szeretem időszakai közé tartozik Larának. Csak remélni tudom, hogy könnyen átvészeljük ezt is.
Ez és mindenmás kezelés, amin Lara átesik és megmenti az életét nektek köszönhető. A Ti adományaitok, imáitok és támogatásotok az, ami esélyt ad Larácskának a túlélésre, a leukémiából történő teljes gyógyulásra. Hálásak vagyunk minden adományért, imáért és megosztásért is.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.