Mosolyogj, még ha szíved fáj is,

A hétfői nap mégjobban ráébresztett arra, hogy mekkora szükségünk van a segítségetekre, s arra is, hogy az idő megállíthatatlanul rohan előre, s mennyire sürget. ?

Lara betegsége, s a tudat hogy mennyire nehéz lehet neki ez az egész, – napról napra elviselhetetlenebb számomra, s a tegnap úgy éreztem felemészti az egész energiámat. ?Ez a csendben pusztító, alattomos rák teljesen próbára teszi nemcsak Larát, hanem bennünket is, de szerencsére annyi teendőnk akad, hogy soha nincs időm ezen igazán agyalni, s mindig elhessegetem ezeket a gondolatokat.

A hétfőn viszont, mikor órákra leállt az élet a Larát támogató licit csoportokban, sőt több média felület is összeomlott, kicsit én is összeomlottam…mert volt időm gondolkodni. Nem foglaltak le és terelték el a figyelmemet az értesítések, üzenetek sokasága, a licitek, tombolák. A gyermekek is szépen, csendben játszodtak…így semmi sem tudta megállítani a fejemben zúgó, zakatoló gondolatokat. Nem írtunk, nem ötleteltünk a csajokkal, kedves segítőimmel, akik nap mind nap időt és energiát áldoznak fel a saját kis idejükből Larácskáért…Hála értetek drágáim!❤ Nem jöttek a bátorító üzenetek, hozzászólások sem.? Megállt az élet. ??Belémhasított a tudat, hogy tenni kell valamit, tenni kell valamit nagyon sűrgősen, addig amíg lehet….Kétségbe is estem. Végigfutott a fejemben mi lesz, ha nem indul újra a rendszer. ?

Vajon hány gyeremeknek adnak segítséget ezek a közösségi oldalak? Mi lesz velük, mi lesz Larával? Hogy fogjuk tudni összeszedni ezt a temérdek pénzt? Ma azonban új nap van. A rendszer helyreállt, megint működik. ?Ti újra itt vagytok, s reményt adtok nekünk.? Reményt adtok az imáitokkal, a segítségetekkel.?❤Azzal, hogy megosztjátok a posztjainkat, résztvesztek a licitcsoportokban, felajánlást tesztek, licitáltok, tomboláztok, gyűjtitek a kupakot, fémet, vagy éppen utaltok 10 lejt/800 forintot csak úgy, hogy Lara meggyógyuljon, s a kezelést fizetni tudjuk. Ti adtok nekünk reményt, hogy tovább tudjunk küzdeni.?❤Kérlek benneteket cselekedjünk ma, mert nem tudjuk mi vár ránk holnap vagy holnapután.

Ne legyünk közömbösek! Fogjunk össze ma Laráért, holnap egy másik beteg gyermekért, hisz annyi beteg gyermeknek/embernek van szüksége még segítségre.Még ha a romokban heverő szívem hétfőn tovább szakadt is kicsit, ma mégis ezzel a mosolygós képpel s e pár sorral szeretném zárni gondolataimat s Titeket is bíztatni kicsit. Tudom, a Ti lelketeknek is jól jön egy kis bíztatás! ??❤

Mosolyogj, még ha szíved fáj is,

Mosolyogj, még ha nagyon nehéz is,

Akkor is, ha felhők takarják az eget.

(Michael Jackson)

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.