Uneori avem parte de momente în viața noastră

Uneori avem parte de momente în viața noastră, la care nu ne-am fi gândit niciodată, nici chiar în visele noastre. Ne putem regăsi într-o situație de viață, o dificultate din care credem că nu există nicio ieșire în acel moment. Din păcate, așa a început și călătoria noastră după diagnostic. Am avut unele zile în primele șase luni ale seriei de tratamente intensive a Larei, de care îmi amintesc și acum cu lacrimi în ochi. Lara a fost atât de slăbită în această perioadă, încât o trăgeam, o împingeam într-o mașină mică, așa o scoteam la plimbare în aer liber … Ea nu putea umbla, alerga ca orice alt copil de vârsta ei.
Dar chiar și atunci se putea bucura de ultimul mic gândac, greier, chiar și de furnicile sârguincioase din iarbă. În timpul uneia dintre plimbările noastre afară, am dat peste un fluture pe care Lara a reușit să-l țină în mâini. Micul fluture galben nu a zburat … Fața Larei a strălucit de fericire și, în acel moment, am știut că fluturele o va însoți pe Lara de-a lungul drumului dificil, care se afla în fața ei, dându-ne și nouă speranță. Bunul Dumnezeu a trimis micul miracol cu aripi de aur când Lara a avut nevoie cel mai mult. Nu putea urmări un fluture, dar putea îmblânzi unul. De atunci tot trimite fluturi, și El și Voi. De atunci, Dumnezeu a trimis, de asemenea, mulți oameni cu inima bună pentru vindecarea Larei, pentru care vă vom fi recunoscători pentru totdeauna!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.