Larácska június 16-án ünnepli a születés napját

Larácska június 16-án ünnepli a születés napját, szám szerint a hatodikat. Mennyivel másabb az idei születésnapja, mint a tavalyi. Akkor, a leukémia diagnózisa után alig két héttel nem igazán tudtuk megünnepelni. Lara épp a kezelés legmegerőltetőbb időszakán esett át és kétségbeesve azon gondolkodtunk, hogy lesz-e vajon újabb alkalom, amikor felköszönhetjük őt.
Idén a születésnapja annyiban lesz másabb, hogy itthon lesz közöttünk. A kezelésre nagyon jól reagál és egyre több esélye van még nagyon sok születésnapot megélni.
Szeretnénk ezt a napot méltóképpen megünnepelni, hogy még sok hasonlót megélhessünk együtt.
Kérlek segíts nekünk ebben és lepd meg Larát egy szelet torta árával, hogy neki lehessen a legfantasztikusabb virtuális születésnapi tortája!
Egy szelet torta 800 forint illetve 10 lej. SMS (csak Romániában) 8828-ra Lara torta szöveggel.
Közlemény: Lara adomány torta
Támogatásoddal Lara komplex gyógykezelését támogatod, melynek költsége 1,5 millió dollár, azaz több, mint 400 millió forint.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.