Pe 16 iunie Lara își sărbătorește ziua de naștere

Pe 16 iunie Lara își sărbătorește ziua de naștere, cea de a 6-a aniversare. Cât de diferită este această zi de naștere față de cea de anul trecut!
Atunci, la doar două săptămâni după diagnosticul de leucemie, nu am putut să o sărbătorim cu adevărat. Lara tocmai trecuse prin cea mai grea perioadă de tratament și noi ne întrebam disperați, dacă va mai exista o altă dată când o vom putea felicita de ziua ei. Anul acesta ziua ei de naștere va fi diferită prin faptul că va fi acasă printre noi. Ea răspunde foarte bine la tratament și are tot mai multe șanse să trăiască cât mai multe zile de naștere. Dorim să sărbătorim această zi în mod demn, astfel încât să putem trăi împreună și să sărbătorim multe alte aniversări.
Vă rugăm să ne ajutați ca acest vis să se împlinească și să o surprindeți pe Lara cu prețul unei felii de tort, astfel încât să poată avea cel mai fantastic tort virtual de ziua ei!
O felie de tort costă 10 lei. Cu sprijinul vostru susțineți tratamentul complex al Larei, care costă 1,5 milioane de dolari.

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.