Kis hősként

Kedveseink!

Ma ismét vérvételen voltunk Larácskával. Kis hősként, egy hang nélkül viselte a vérvételt az ujjbegyéből, amit eddig mindig megrikatta. Annyira büszkék vagyunk rá! ❤😍 Ugye ti is? 🤗

Hála a jó Istennek a kontroll eredmények, a véreredmény jók lettek.🙏
A főorvos szerint szépen haladunk előre, a gyógyulás felé. ❤🙏❤️

Ma átléptünk a kezelés következő fázisába, amelynek célja a remisszió lehető leghosszabb fenntartása, a minimális maradék betegség teljes felszámolása útján.

A daganatsejteket pusztító készítményeket kemoterápiás szereknek hívjuk. Eddig Lara ezeket csak a portján keresztül kapta.
A maradék leukémiás sejtek elpusztítása, a hatékonyság fokozására érdekében egyidejűleg többféle kemoterápiás szert alkalmaznak Laránál.
Ezentúl a kórházi kezelések mellett, itthon is kapnia kell a kemót. Kétféle kemoterápiás készítményt, tabletta formában, minden reggel szigorúan ugyanabban az időben kell bevennie a kezelés végéig.
Mellette ugyanúgy szedni kell a gyomorsav csökkentőt, hányás csillapítót, a hétvégi antibiotikumot és az étvágyhozót is. Időközönként szteroidos kezelést is kapnia kell majd.

Sajnos a kórházat ugyanúgy sűrűn kell látogatni, kéthetente vérvételre kell menni, ahol folyamatosan figyelik az értékeket és azt, hogyan hat Larára a kezelés.
A kórházban, a porton át történő infúziós, kemoterápiás kezelésekre ezentúl 3 havonta lesz szükség az itthoni gyógyszeres kemoterápia mellett.
Ugyanakkor intratekális, megelőző kemoterápiára is sor kerül, ami altatás alatt történik. Ilyenkor mintát is vesznek, amit vizsgálni kell. Mint tudjátok, ezeken a napokat végigizguljuk itthon Mirácskával, amíg haza nem érnek, s szüntelenül imádkozunk hogy minden a lehető legjobban sikerüljön…

Eddig is, már jól kialakított napi rutinunk volt, az online iskola miatt, de most még jobban oda kell figyelnünk majd a gyógyszerek és az itthon történő kezelésre való tekintettel.

Imádkozzatok Larácskáért, hogy jól bírja ezt a szakaszt is! Reménykedünk, és imádkozunk, hogy a mindennapos készítményekhez könnyen hozzászokjon a kis szervezete és továbbra is bírja a kezelést, s ne kelljen ismét hetekre kórházba menni láz vagy fertőzés miatt.

Hosszú és nehéz út áll még előttünk, de minden lépésért hálát adunk, minden apró jelnek örülünk, ami azt mutatja, Larácska győzni fog a leukémiával szemben.
Larácska kicsi hős, már oly sokszor bebizonyította! 🦸‍♀️❤

A jó Isten áldjon meg mindannyiótokat! 🙏

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenért, amit Larácskáért tesztek!❤🙏

Kérjük továbbra is támogassátok a mi kis harcos Larácskánkat, hogy meg tudja nyerni a harcot a leukémiával szemben! 🙏🏻Tudjuk, hogy együtt nincs lehetetlen, együtt sikerülni fog! 🙏❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.