Ca o mică eroină

Dragilor!

Astăzi am fost din nou la un test de sânge cu Lara. Ca o mică eroină, a îndurat recoltarea de sânge din deget fără glas, deși s-a întristat întotdeauna până acum. Suntem atât de mândri de ea!❤😍 Așa-i că și voi? 🤗

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru rezultatele examenului, care au fost bune.🙏 Potrivit medicului șef, facem progrese spre vindecare. ❤🙏❤

Astăzi, am trecut la următoarea fază a tratamentului, care are ca scop menținerea remisiunii cât mai mult timp posibil, cu eradicarea completă a bolii reziduale minime.

Preparatele de ucidere a celulelor tumorale sunt numite agenți chimioterapeutici. Până acum, Lara le primise doar prin portul ei. Pentru a distruge celulele leucemice rămase și a crește eficacitatea tratamentului, în cazul Larei se utilizează simultan mai mulți agenți chimioterapeutici.
De acum înainte, pe lângă tratamentele spitalicești, va trebui să primească chimioterapie și acasă. Există două tipuri de preparate chimioterapice, sub formă de tablete, care trebuie luate de Lara la aceeași oră în fiecare dimineață până la sfârșitul tratamentului. În plus, trebuie să ia în continuare medicamentele pentru scăderea acidului stomacal, antiemetice, antibioticul de weekend și medicamentul pentru creșterea apetitului. De asemenea, va trebui să primească tratament cu steroizi din când în când.

Din păcate, spitalul trebuie vizitat la fel de des, trebuie făcut un test de sânge la fiecare două săptămâni, unde valorile și modul în care este tratată Lara vor fi monitorizate constant. Tratamentele de chimioterapie de la spital care sunt administrate prin perfuzie, prin port vor fi necesare și acum încolo la fiecare 3 luni, în plus față de chimioterapia cu medicamente la domiciliu. Cu toate acestea, și chimioterapia intratecală, profilactică este administrată sub anestezie. În acest caz, se recoltează și o probă, care trebuie examinată. După cum știți, aceste zile grele le petrecem acasă cu Mira în lipsa Larei și a tatălui lor și ne rugăm în permanență ca totul să meargă în cel mai bun mod posibil…

Până în prezent, am avut o rutină zilnică bine stabilită din cauza școlii online, dar acum va trebui să acordăm și mai multă atenție medicamentelor și tratamentului de acasă.

Rugați-vă ca Lara să suporte bine această perioadă! Sperăm și ne rugăm ca corpul său mic să fie obișnuit cu ușurință cu preparatele zilnice și să îndure tratamentul cu bine în continuare, fără a fi nevoie să meargă din nou la spital săptămâni întregi din cauza febrei sau infecției.

Mai avem un drum lung și greu de parcurs, dar mulțumim pentru fiecare pas, suntem fericiți pentru fiecare semn mic care arată că Larácska va câștiga împotriva leucemiei.

Lara este o mică eroină, a dovedit-o de atâtea ori! 🦸‍♀️❤

Vă rugăm să continuați să o susțineți pe mica noastră comoară pe cât puteți și rugați-vă pentru ea! Vom reuși împreună! Împreună pentru Lara!❤🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.