Din păcate, avem în spate cinci zile dificile.

Dragilor!

Din păcate, avem în spate cinci zile dificile. Chimioterapia administrată la spital a fost urmată de un tratament cu steroizi timp de cinci zile, dimineața și seara. A reușit să ia tratamentul, fără un cuvânt, deși știa ce avea să se întâmple … din păcate, nu a fost prima și nici ultima.
Toată lumea reacționează diferit la steroizi. Există oameni care reacționează mai bine, alții mai puțin bine, mulți vor avea poftă de lup și alții abia vor putea înghiți câteva mușcături. ?
Din păcate, micuța noastră reacționează foarte rău … ?
Zilele astea este obosită, somnoroasă, de abia vorbește, zâmbește puțin, draga noastră mică se închide complet în sine … nimic nu o poate înveseli, nici măcar glumele tatălui ei. ?
În plus, o dor oasele și nu are apetit … O prinde plânsul din senin, fără niciun motiv, este foarte dificil să o înveselesc în acele clipe…Mi se frânge inima, că nu o putem ajuta cu adevărat în aceste momente … doar plimbatul cu ea în poală, îmbrățișările lungi o calmează cu mare greutate.
Slavă Domnului a cincea zi s-a încheiat în sfârșit în seara asta, așa că astăzi începem ziua plină de noi speranțe. ?❤În ciuda faptului că Lara este o mică războinică și se luptă din toate puterile, din păcate nu poate scăpa de efectele secundare ale medicamentului, așa că, din păcate, are și zile grele … dar nu vom renunța!

Indiferent cât de grele sunt zilele din spatele nostru sau de zilele care încă ne așteaptă, aceste zile ne vor întări și ne vor da putere, deoarece știm că va fi și mâine, cu siguranță. Zile mai frumoase, mai bune, mai fericite, pentru care merită să ne luptăm cu mica noastră comoară, pentru mica noastră comoară!?❤??

Vă rugăm să vă luptați și voi cu noi, Lara se bazează pe Noi, pe Voi. ❤? Dorește foarte mult să se vindece!
Știm că împreună cu rugăciunile Voastre, cu iubirea Voastră, cu ajutorul Vostru, va reuși tratamentul, iar Lara se va vindeca! Știm că împreună nu este nimic imposibil, împreună vom reuși! ?❤

Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! ??

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.