Datorită valorilor bune de ieri, mica noastră comoară a putut continua tratamentul, slavă lui Dumnezeu!

Dragilor!

Datorită valorilor bune de ieri, mica noastră comoară a putut continua tratamentul, slavă lui Dumnezeu!🙏

Am trecut de o perioadă foarte dificilă și lungă, când nu am avut altceva decât așteptarea, speranța și rugăciunea. Am așteptat și am sperat ca valorile să se stabilească, astfel încât să poată continua tratamentul Larei. Zilele de spital sunt foarte dificile pentru noi. Eu și Mira ne luăm întotdeauna rămas bun de la Lara și tata cu inimi dureroase în ziua când se începe tratamentul. Suntem atât de dornici să fim alături de ei, să îi însoțim, dar, din păcate, din cauza epidemiei, acest lucru nu este posibil. Ne gândim la ea și ne rugăm pentru ea de acasă și avem încredere că totul merge bine și mica noastră comoară este în regulă.

Am fost plini de anxietate și emoție astăzi, deoarece a doua fază a tratamentului a avut loc sub anestezie, unde a primit un preparat chimioterapeutic profilactic în coloana vertebrală, după prelevarea probei. Slavă Domnului că totul a decurs bine, după ce s-a trezit și a fost ținută puțin sub observație, au putut să vină acasă.
În prima fază a tratamentului, Lara a primit tratamentul obișnuit de chimioterapie prin portul ei. Ca o mică eroină, a stat liniștită, răbdătoare, până când s-a scurs preparatul salvator. Suntem atât de mândri de ea, este atât de de isteață este mica noastră fetiță.🙏❤🥰

Avem în spate o zi/perioadă lungă și obositoare, suntem cu toții puțin obosiți și epuizați. Dar știm, chiar dacă este atât de dificil de multe ori, trebuie să continuăm, doar privind înainte, pentru că numai așa avem șansa de vindecare!

Am face orice ca micul ei corp fragil să fie puternic din nou, pentru ca micuța noastră să fie veselă și să vorbească la fel de mult ca înainte!

Rugați-vă ca Lara să poată continua tratamentul pentru a fi din nou sănătoasă!🙏

Vă mulțumim pentru sprijin, pentru cuvintele de încurajare, pentru rugăciunile pe care le-ați spus pentru Lara și pentru noi toți!❤🙏

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.