A mi kis kincsünk a tegnapi jó értékeknek köszönhetően, hála Istennek tovább folytathatta a kezelést

Kedvesek!

A mi kis kincsünk a tegnapi jó értékeknek köszönhetően, hála Istennek tovább folytathatta a kezelést! 🙏

Nagyon nehéz és hosszú perióduson vagyunk túl, amikor is csak a várakozás, a remény és az imádság maradt nekünk. Várni és reménykedni, hogy az értékek helyreálljanak, hogy ismét folytatni tudják Larácska kezelését.
A kórházi napok nagyon nehezek számunkra. Mirával mindig sajgó szívvel búcsúzunk Larától és apától, amikor kezelésre elindulnak. Annyira szeretnénk mi is mellette lenni, elkísérni őket, de sajnos a vírusjárvány miatt erre nincs lehetőség. 😪 Itthonról izgulunk s imádkozunk értük és bízunk abban, hogy minden rendben zajlik, s jól van a mi kis kincsünk.

Tele voltunk aggodalommal és izgalommal ma is, mivel a kezelés második fázisa altatásban történt, ahol megelőző kemoterápiás készítményt kapott a gerincébe a mintavételt követően.
Hála Istennek minden rendben zajlott, ébredés és kis megfigyelési idő után már haza is jöhettek.
A kezelés első fázisában, Lara, a már megszokott kemoterápiás kezelést kapta a portján át. Kis hősként, csendben, türelmesen ülte végig, amíg lecsepegett az életmentő készitmény. Annyira büszkék vagyunk rá, olyan kis ügyes a mi kis angyalkánk. 🙏❤🥰

Hosszú és fárasztó nap/időszak van mögöttünk, kicsit mindannyian elfáradtunk, kimerültünk. De tudjuk, bármilyen nehéz is sokszor, folytatnunk kell, csak előre nézve, mert csak így van esélyünk a gyógyulásra!
Bármit megtennénk azért, hogy a kis törékeny teste ismét erős legyen, hogy Larácskánk ismét vidám és csacsogós legyen, mint korábban!

Imádkozzatok azért, hogy Lara továbbra is bírja és folytatni tudja a kezelést, hogy ismét egészséges legyen! 🙏

Köszönjük a támogatást, a biztató szavakat, a Laráért és értünk elmondott imákat! 🙏❤

A jó Isten áldjon meg mindannyiótokat! 🙏

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenért, amit Larácskáért tesztek!❤🙏

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.