Kedvesek.

Annak ellenére, hogy Lara már sokkal jobban van, a kis lelke is épülget itthon, anya gyógyító szárnyai alatt, nagyon megviselték a tegnapi események.
Vérvételen voltak az apukájával; ám ezúttal a szokásostól eltérően nem reggel, hanem délután kellett jelentkezniük. Ez felbolygatta Larácska jól megszokott programját, kimaradt a délutáni alvás, amire az ő legyengült szervezetének szüksége lenne. Emiatt nyügös volt, sírt és haragudott is, mivel nem elég, hogy fáradt és nyűgös volt, a csatlakozva hagyott port fóliája alatt viszketett a bőre. Szegénykémet alig tudtam megnyugtatni.❤ Fárad, mi is fáradunk, időnként kimerülünk, vannak könnyebb és nehezebb napjaink. De nem adjuk fel a harcot, sem mi, sem a kicsi kincsünk!🙏

Reményeink szerint az eredmények végre jók lesznek, és Larácska holnap folytathatja tovább az életmentő kezelést. 🙏

Kérlek titeket, imádkozzatok azért, hogy ismét minden rendben legyen, folytatódhasson a kezelés, hogy Lara mielőbb meggyógyulhasson és olyan kis vidám, mosolygós és huncut legyen, mint régen és amilyennek az elmúlt napokban láthattátok.

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenért, amit Larácskáért tesztek!❤🙏

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.