Dragilor.

Chiar dacă Lara este mult mai bine acum, sufletul ei se vindecă încet acasă, sub aripile vindecătoare ale mamei sale, evenimentele de ieri au făcut-o să sufere.
Au fost la recoltare de sânge cu tatăl ei; dar de data aceasta, spre deosebire de celelalte zile, au fost nevoiți să se programeze după-amiaza, nu dimineața. Acest lucru a întrerupt programul bine stabilit ai Larei, ratând somnul de după-amiază de care avea mare nevoie corpul ei slăbit. Din această cauză a fost neliniștită, supărată și a plâns pentru că nu era de ajuns că a fost obosită și agitată, a suferit și de mâncărimea pielii care a fost cauzată de pulberile lăsate sub folia portului. Abia am reușit să o liniștesc pe biata mea fetiță. ❤Obosește, obosim și noi, ne epuizăm uneori, avem zile mai ușoare și mai grele. Dar nu vom renunța la luptă, nici noi, nici mica noastră comoară! 🙏

Sperăm că rezultatele vor fi în cele din urmă bune și Lara va putea continua tratamentul salvator mâine.

Haideți să o ajutăm împreună pe Lara, să se vindece!
Împreună vom reuși!
Împreună nimic nu este imposibil!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.