Larácska ma már kicsit jobban érzi magát.

Kedvesek!

Larácska ma már kicsit jobban érzi magát. ?Este óta nincs láza. Kérlek imádkozzatok azért, hogy ez így is maradjon! Folyamatosan vizsgálják, minden hajnalban vért vesznek a portján keresztül, az eredmények mindvégig negatívak lettek, nem találtak fertőzést a szervezetében, aminek nagyon örülünk!

Folyamatosan kapja továbbra is a hidratáló folyadékot, hatóránként pedig az antibiotikumos kezelést.

Az ANC számok csak nagyon lassan haladnak felfele, a mai érték 70. Sajnos a hemoglobin értékei lecsökkentek tegnap óta 7-re.

A vírusjárvány miatt sajnos, csak egy szülő lehet mellette, tudom, hogy a lehető legjobb kezekben van, hisz az édesapja mellette lehet és gondját viseli, de mégis olyan üres a ház nélküle. ? Annyira hiányzik már, Mira is folyton emlegeti. Nagyon-nagyon várjuk már haza őket!

Nagyon szépen köszönjük a sok-sok kedves, bátorító hozzászólást, üzeneteket, imát és azt, hogy mellettünk álltok!Kérünk titeket, továbbra is imádkozzatok és támogassátok a mi kis hős Larácskánkat, hogy győzni tudjon a rákkal szemben!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.