Lara se simte puțin mai bine

Dragilor!

Lara se simte puțin mai bine astăzi. De ieri seara nu mai are febră. Vă rog să vă rugați în continuare pentru ea, ca starea ei să se amelioreze! E

ste examinată în mod constant, în fiecare dimineața se preia sânge prin portul ei, rezultatele fiind negative tot timpul, nu s-a găsit nicio infecție în corpul ei, ceea ce ne bucură foarte mult! Primește în continuare lichide hidratante și tratament cu antibiotice la fiecare șase ore. Numerele ANC cresc, doar foarte încet, valoarea de astăzi este de 70. Din păcate, valorile hemoglobinei au scăzut la 7 de ieri.

Din păcate, din cauza epidemiei nu poate fi decât un singur părinte lângă ea. Știu că este în cele mai bune mâini posibile, pentru că tatăl ei este lângă ea și poate să aibă grijă de ea, dar totuși casa este atât de goală fără Lara. Ne lipsește atât de mult, și Mira o pomenește mereu. Așteptăm cu nerăbdare să vină acasă amândoi!

Vă mulțumesc foarte mult pentru numeroasele comentarii încurajatoare, mesaje, rugăciuni și pentru că sunteți alături de noi!

Vă rugăm să vă rugați în continuare și să o susțineți pe mica noastră eroină să învingă în lupta cu cancerul! 🙏🎗

Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! 🙏💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.