Slavă Dumnezeului Lara se simte puțin mai bine

Salutare dragilor!

Slavă Dumnezeului Lara se simte puțin mai bine, se pare că nivelul glicemic s-a stabilizat. ? Cu toate, din păcate, starea ei sufletească este în ruină în ultima vreme … Are schimbări de dispoziție mereu, ba râde ba plânge prințesa noastră și adesea este foarte tristă..

Din păcate nici sărutările mamei, încurajările, îmbrățișările Mirei și nici glumele tatălui nu o pot înveseli. ? De aceea ne-am gândit să vă rugăm pe voi, dragilor să-i trimiteți Larei o mică încurajare, un gând pozitiv, câteva cuvinte amabile ….. ? Îi citim mereu comentariile pozitive, şi suntem foarte fericiți ori de câte ori îi aduceți un zâmbet pe buzele ei. Vă mulțumim că o iubiți atât de mult, că vă rugați pentru ea și că sunteți alături de noi în această situație grea şi dificilă. ??

Suntem siguri că Lara s-ar simți mai bine și se va încărca după puțină încurajare. ? Cred că ÎMPREUNĂ nu numai că putem lupta împotriva acestei insidioase boli, ci și să câștigăm întreaga bătălie, iar dacă nu acum, dar în curând Lara poate fi o fetiță fericită, sănătoasă, din nou ca înainte! ❤️

Draga noastră fetiță Lara are 5 ani și se luptă cu leucemia. Noi luptăm pentru ea și luptăm împreună cu ea, pentru a învinge cancerul și a câștiga acest război. Împreună, nu este nimic imposibil! Vă rugăm să vă luptați alături de noi, cu orice puțin ajungem mai aproape de scop, ajutați-o pe micuța nostra EROINĂ să se vindece! ?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.