Larácska hála Istennek jobban van

Kedveseink!

Larácska hála Istennek jobban van, úgy néz ki a cukorszintje stabilizálódott. ?
Bár sajnos a lelkiállapota az utóbbi időben romokban hever… Olyan mintha folyton hullámvasúton ülnénk: párszor nevet, párszor sír, és sokszor búskomor…
Sajnos még Anya összes puszija, bátorítása, Mira ölelése, sőt még Apa viccei sem tudják felvidítani. ?

Ezért arra gondoltunk, megkérünk Titeket, kedves nagy családunkat, küldjetek Larácskának egy kis bátorítást, 1-1 pozitív gondolatot, pár kedves szót…..?

Mindig szoktuk olvasni neki a hozzászólásokat, s nagyon örülünk annak, hogy ennyien szeretitek, imádkoztok érte és mellettünk álltok ebben a nehéz helyzetben. ??

Biztosak vagyunk benne, hogy jobb kedvre derüllne és feltöltődne egy kis biztatástól. ?

Hiszem, hogy EGYÜTT nemcsak ezzel az alattomos betegséggel szembeni harcot tudjuk megvívni, hanem az egész csatát megnyerjük, s ha még nem is most, de hamarosan Larácska boldog, egészséges, ismét cserfes kislány lehet mint régen! ❤️

Köszönjük, hogy most is itt vagytok Larácskának! ??

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.