Larácska jól kipihente éjszaka magát

Kedveseink!

Larácska jól kipihente éjszaka magát, így mosolygósan indult a reggelünk. ?A mai vérvétel 8:30-kor volt, így igyekeznünk kellett a reggelivel és a készülődéssel, hogy időben odaérjenek, ugyanis most a vírushelyzet miatt szigorú szabályok vannak.

Csak a megadott időpontban lehet bemenni a kórházba, és a szokásos hőmérés, súlymérés, vérnyomásmérés után veszik le a vért, melynek eredményétől függ hogy másnap lesz-e kemoterápiás kezelés. A mai véreredmények hála Istennek ismét jók lettek, így holnap folytatódhat az életmentő kezelést…???

Viszont a reggeli derűt a “bibi” miatt kis szomorkodás követte, de mire ezt a posztot olvassátok, már ismét a derűé lesz a főszerep. ?Nagyon szépen köszönjük, hogy követitek Lara történetét, megosztjátok a posztjainkat, imádkoztok Larácska gyógyulásáért, licitáltok és felajánlást tesztek! ❤️

Kérjük, ne lankadjon a lelkesedésetek, Larának nagy szüksége van rátok, mert csak együtt sikerülhet!!! ❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.