Köszönjük az imáitokat

Kedvesek!

Ma újabb kemoterápiás kezelést kapott a mi kis harcos kincsünk. Ezúttal is ügyesen, szó nélkül, türelmesen ülte végig a kezelést.

Előzőleg nagyon sápadt volt, fehérek voltak az ajkai, a fogínye, így biztosak voltunk benne, hogy a vérsejtek értéke ezúttal is alacsony, ami az jelentette, hogy a kemoterápiás kezelés előtt vért kellett kapnia. Erre a tegnapi nap folyamán került sor. Tegnap éjszakára összeszorult szívvel készültünk, gyakran ellenőriztük, nem emelkedett-e meg a testhőmérséklete, ami veszélyeztette volna a mai kemoterápiás kezelést.

De hála Istennek minden rendben volt, Larának nyugodt éjszakája volt. Ma, a kezelés után ugyan nagyon fáradt volt, de ez sem szegte kedvét. Sokszor ő viccelődik, ő bohóckodik, ő tartja bennünk a lelket. ❤Annyira boldogok vagyunk, hogy ennyire pozitívan reagál mindenre, a mi 5 éves kis hercegnőnk!🥰

Továbbra sem adjuk fel, soha nem adjuk fel a reményt és bízunk Istenben, hogy megsegít ezen a rögös úton bennünket!🙏

Köszönjük az imáitokat, a biztató szavakat és kívánságokat, nagyon sokat jelent nekünk!🤗 Hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan támogatjátok Lara gyógyulását.❤🙏

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.