Vă mulțumim pentru rugăciuni

Dragii noștri,

Astăzi mica noastră comoară războinică a primit un alt tratament de chimioterapie. Încă o dată a stat cu ascultare, fără un cuvânt, cu răbdare pe tot parcursul tratamentului. În ultimul timp a devenit foarte palidă, buzele și gingiile sale erau albe, așa că am fost siguri că numărul de celule din sânge a fost scăzut și de această dată, ceea ce însemna că trebuie să primească sânge înainte de chimioterapie.

Acest lucru s-a întâmplat în cursul zilei de ieri. Am stat cu inima strânsă noaptea trecută, verificând adesea dacă temperatura corpului său a crescut, ceea ce ar fi pus în pericol tratamentul de chimioterapie de astăzi. D

ar slavă Domnului că totul a fost bine, Lara a avut o noapte liniștită. Astăzi după tratament a fost foarte obosită, dar nu era descurajată. De multe ori glumește, ține sufletul treaz în noi. ❤Suntem atât de fericiți că are un răspuns atât de pozitiv la toate, prințesa noastră de 5 ani! Nu vom renunța niciodată, vom avea speranță mereu și vom avea încredere în Dumnezeu să ne ajute pe acest drum greu!?

Vă mulțumim pentru rugăciuni, cuvinte de încurajare și urări, înseamnă foarte mult pentru noi! ?Suntem recunoscători că atât de mulți dintre voi o susțineți pe Lara în fiecare zi.❤?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.