De data aceasta vreau să vă spun toate lucrurile pozitive!

Dragilor💕

De data aceasta vreau să vă spun toate lucrurile pozitive! Cred că multe rugăciuni pentru micuța noastră au fost auzite!

De la ultimul tratament, Lara este bine, zâmbind din ce în ce mai mult, deși mai obositoare, dar încearcă să asculte cursuri online, să ia parte activă și să încerce să ajungă din urmă și să țină pasul cu ceilalți. O mică războinică adevărată, mica noastră prințesă!

Am face orice pentru a o menține din nou sănătoasă pe micuța noastră dragă, zâmbetul ei, vorbăria ei ar putea să ne înveselească din nou casa! Cred și știu că nimic nu este imposibil în fața unui Dumnezeu bun; Împreună cu el vom putea face minuni!Nu vom renunța la luptă și vă rog și pe voi să nu renunțați la rugăciunea și sprijinul constant pentru Lara, pentru noi! 🙏❤Vă mulțumim că sunteți cu noi!

Bunul Dumnezeu să fie cu noi toți! 🙏Isus spune: „De aceea vă spun că toate lucrurile pe care le cereţi atunci când vă rugaţi, să credeţi că le-aţi şi primit şi ele vi se vor da.”Marcu 11:24

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.