Ezúttal csupa pozitív dologról szeretnék beszámolni nektek!

Kedvesek!

Ezúttal csupa pozitív dologról szeretnék beszámolni nektek! Hiszem, hogy a sok, Larácskánkért elmondott ima, meghallgatásra talált!

A legutóbbi kezelés óta Lara jól van, egyre többet mosolyog, bár fáradékonyabb, de próbál az online órákon figyelni, aktívan részt venni, és próbál felzárkózni és lépést tartani a többiekkel. Igazi kis harcos, a mi kis harcosunk!

Bármit megtennénk azért, hogy a mi kicsi drágánk újra egészséges legyen, a mosolya, a csacsogása újra beragyoghassa az otthonunkat! Hiszem és tudom, hogy a jó Isten előtt semmi sem lehetetlen; Vele együtt csodákra leszünk képesek!Nem adjuk fel a harcot, és arra kérlek titeket, hogy ti se fáradjatok el a szüntelen imádkozásba és támogatásba érte, értünk! 🙏❤Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

A jó Isten legyen mindannyiunkkal! 🙏Jézus mondja: “Higgyétek, hogy mindazt, amit imádságotokban kértek, megkapjátok és megadatik nektek!”Márk 11:24

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.