Nagyon nehezek ezek a napok.

Kedvesek! Tegnap Lara ismét kórházban volt, kemoterápiás kezelést kapott.

Jelenleg a Red Devil/Red Death (Vörös ördög/ Vörös Halál) nevezetű készítményt kapja, amint a neve is mutatja egyrészt nagyon erős, másrészt rengeteg komoly mellékhatása is megjelenhet. ? Sajnos a szívre is nagyon veszélyes lehet. Ez a fajta kemoterápia nagyon igénybe veszi a szervezetet, teljesen kiszárítja a nyálkahártyát ezért folyamatos folyadékpótlásra van szükség.? Vagy inni kell, vagy -a képen is látható- jeges nyalókával nedvesen tartani a nyálkahártyát.

Nagyon nehezek ezek a napok családunk számára. Látva a kis törékeny testét gyakran eluralkodik rajtam a félelem, nehéz szavakba önteni az érzéseimet.? Az aggódás és a tehetetlenség markolássza a szívemet, újra meg újra belém hasit a tudat milyen nagy megpróbáltatásokon megy keresztül a gyermekem minden kezelésnél.?

Picit megkönnyebbülök, amikor hazaérnek, magamhoz szoríthatom s kicsit megnyugtató, ahogy vigasztalgatom őt.? Mostanában nagyon igényli a plusz törődést, figyelmet. Sokszor csak a karjaimban lel megnyugvásra. ?Sajnos nagyon legyengült, erőtlen mióta ez a betegség gyötri. Lara ma is nagyon bágyadt és aluszékony volt, rengeteg pihenésre van szüksége, hiszen a betegséggel való küzdelem sok energiáját felemészti. Ugyanakkor parányit jobban érzi magát, hála Istennek, s ennek mi kimondhatatlanul örülünk. ?❤ Nagyon hálásak vagyunk, hogy vagytok nekünk, mellettünk álltok és támogattok minket.❣ Sokat jelent, hogy látjuk a segítségeteket, érezzük a szeretet, amely árad felénk.? Imádkozzatok kérlek továbbra is értünk.?❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.