Aceste zile sunt foarte dificile.

Dragi membri ai grupului!

Ieri Lara a fost din nou la spital să facă chimioterapie. Acum primește un medicament numit Red Devil / Red Death, așa cum sugerează și numele său, pe de o parte este foarte puternic și pe de altă parte poate avea o mulțime de efecte secundare grave. Din păcate, poate fi foarte periculos pentru inimă. 😔

Acest tip de chimioterapie este foarte solicitant pentru organism, usucă complet membranele mucoase, astfel încât este necesar consumul constant de lichide. 🥺 Aceste zile sunt foarte dificile pentru familia noastră. Văzând in fiecare zi micul ei corp fragil cuprins de frică, este foarte greu să îmi exprim sentimentele în cuvinte.

Anxietatea și neputința îmi strâng inima iar și mereu am un gând în minte despre cât de mult îndură copilul meu la fiecare tratament.🥺 Sunt puțin ușurată când ajunge acasă, se poate agăța de mine și este liniștitor când o știu în siguranță în brațele mele. 😍Din păcate, ea este acum foarte slabă și nu mai are putere de nimic.Lara era foarte obosită și somnolentă astăzi, are nevoie de multă odihnă deoarece consumă multă energie pentru a lupta boala. În același timp, se simte puțin mai bine ca evoluție, slavă Domnului și suntem nespus de fericiți de asta. 🙏,🙏💗💗

Suntem foarte recunoscători pentru faptul că sunteți alături de noi, ne așteptați și ne susțineți. Înseamnă mult să văd că ne ajutați așa cum puteți si sper să simțiți dragostea pe care v-o transmitem de aici.

Rugați-vă pentru noi.💗🙏💗

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.