Dragi membri ai grupului.

A mai trecut o altă zi grea. Lara a fost supusă din nou chimioterapiei astăzi. Tratamentul a durat două ore, urmat de două ore de observare.

În ciuda faptului că majoritatea copiilor au efecte secundare grave cu acest tratament, slavă Domnului, Lara a răspuns bine, nu a existat nici o problemă ,nici în timpul și nici după tratament.Micuța noastră dragă s-a ridicat eroic și de data aceasta, dar a fost foarte foarte obosită. Abia așteptam să ajungă acasă cu Tivadar, să o pot ține în sfârșit în brațe, să o îmbrățișez și să o liniștesc.

Vreau să o iubesc și să o ocrotesc toată viața! Te rog, roagă-te pentru noi ca bunul Dumnezeu să ne dea suficient timp, putere, să vindece mica noastră comoară! Vă mulțumim că sunteți alături de noi! 💕#împreunăpentruLara

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.