Kedveseim!

Egy újabb kemény napon vagyunk túl. Lara ma ismét kemoterápiás kezelésen esett át. Két órán keresztül tartott a kezelés, amit két óra megfigyelés követett.

Annak ellenére, hogy a legtöbb gyerek esetében ennél a kezelésnél komoly mellékhatások jelentkeznek, Lara hála Istennek jól reagált, nem volt gond sem a kezelés alatt, sem utána.A mi kicsi drágánk ezúttal is hősiesen helyt állt, de nagyon-nagyon elfáradt. Alig vártam már, hogy hazaérjenek Tivadarral, végre karjaimban tarthassam, megölelhessem és megnyugtathassam.

Sokáig szeretném még szeretni! Imádkozzatok értünk, kérlek, hogy a jó Isten adjon nekünk elég időt, erőt, gyógyítsa meg a mi kicsi kincsünket! Köszönjük, hogy velünk vagytok! ??#együttLaráért

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.