Egy 8 hetes kezeléssorozat vár a kis kincsünkre.

Kedves Csoporttagok, kedves Segítőink!❤ A mai napon kis családunknak, de főképpen a kis Laránknak ismét egy nehéz időszak kezdődött, véget ért a szünet, ami alatt kicsit regenerálódhatott a szervezete.?Egy 8 hetes kezeléssorozat vár a kis kincsünkre, ami sajnos nagyon megviseli, legyengíti a szervezetét, ami a kedvét, a hangulatát is megváltoztatja.

Örülök, hogy folytatódik, hiszen minden kezelés közelebb viszi a gyermekemet a gyógyuláshoz, ugyanakkor a szívem szakad meg érte, hiszen tudom min megy keresztül. A szünetben kezdett újra megnyílni, mosolyogni, elkezdett újra beszélgetni. Most, a kemo után, megint olyan szomorú, olyan nagyon halk lett. Fáj a szívem érte. ? Bármit odaadnék, hogy mihamarabb gyógyultnak lássam.?Larának a továbbiakban is intenzív kezeléssorozatra van szüksége, amelyen Lara kemoterápiás készítményeket kap porton keresztül (tudjátok, erről már írtam, be van ültetve a kis mellkasába, hogy minél kevesebbet kelljen szurkálni) a kórházban. Sajnos csak egyikünket engedik be vele a kórházba, nem lehetünk ott vele mindketten a járványügyi szabályok miatt. Az egyik készítményt, a rákos sejtek ellen, egy úgynevezett megelőző kemoterápiás készítményt, altatásban kapja a hátgerincébe, ezt a műtőben végzik. Embert próbáló dolgok ezek, s az én kincsem még csak 5 éves. Olyan picinyke. De bírni kell, nem adjuk fel!

A kemoterápiás kezeléseken kívül, szteroidos kezelést kap végig a 8 hét alatt. Egy héten át minden nap, reggel és este is. Aztán egy hét szünet, amit újra egy hét szteroidos kezelés követ …, így váltakozva a 8 héten át. A szteroidokat itthon kapja, hála Istennek, és mellette több gyógyszert is hányinger, gyomorsav és székrekedés ellen, legalább ezek miatt nem kell kórházban lennie, itthon lehetünk mindnyájan együtt. ?Ma ismét egész éjjel fent leszek, kemoterápia után figyelni kell, hogy ne szökjön fel a láza. De fent maradok bármeddig és bármit megteszek, hogy neki akár csak egy leheletnyit is könnyebb legyen. Tudjátok, ez a legnehezebb. Amikor bármit és mindent odaadnál, hogy újra mosolyogni lásd, amikor nem kérsz semmit, csak egészséget a gyermekednek, s mégsem tehetsz annál többet, mint hogy lelkileg támogatod, öledben altatod, hogy egy kicsit megnyugodjon. A tehetetlenség a legnehezebb egy szülőnek; látni a gyermeked fájdalmát, s legbelül vele együtt sírni, ugyanakkor rá mosolyogni, hogy érezze, anya itt van … Minden rendben lesz. Rendben kell, hogy legyen. Mert anya vagyok, erős vagyok és egyszerűen nincs más opció.❣Azt kívánom, hogy bárcsak soha senkinek még csak hasonlót se kelljen megtapasztalnia!Ráadásnak itt a családom, s plusz erősítésnek itt vagytok ti is, a mi nagy-nagy családunk, akik mind-mind tesztek azért, hogy Lara újra egészséges legyen.?Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Laráért ebben a 8 hétben meginkább, hogy minél kevésbé viselje meg ez az egész kezelés, és értünk is, hogy erősek tudjunk maradni! ?

Hálásak vagyunk mindenért Nektek, hogy vagytok nekünk, hogy mellettünk álltok, támogattok és imádkoztok értünk! ❤Ígérem, hogy ahogy tudok, jelentkezem még, hogy beszámoljak nektek Lara állapotáról. ❤

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.