Egy 8 hetes kezeléssorozat vár a kis kincsünkre.

Kedves Csoporttagok, kedves Segítőink!❤ A mai napon kis családunknak, de főképpen a kis Laránknak ismét egy nehéz időszak kezdődött, véget ért a szünet, ami alatt kicsit regenerálódhatott a szervezete.😥Egy 8 hetes kezeléssorozat vár a kis kincsünkre, ami sajnos nagyon megviseli, legyengíti a szervezetét, ami a kedvét, a hangulatát is megváltoztatja.

Örülök, hogy folytatódik, hiszen minden kezelés közelebb viszi a gyermekemet a gyógyuláshoz, ugyanakkor a szívem szakad meg érte, hiszen tudom min megy keresztül. A szünetben kezdett újra megnyílni, mosolyogni, elkezdett újra beszélgetni. Most, a kemo után, megint olyan szomorú, olyan nagyon halk lett. Fáj a szívem érte. 😥 Bármit odaadnék, hogy mihamarabb gyógyultnak lássam.🙏Larának a továbbiakban is intenzív kezeléssorozatra van szüksége, amelyen Lara kemoterápiás készítményeket kap porton keresztül (tudjátok, erről már írtam, be van ültetve a kis mellkasába, hogy minél kevesebbet kelljen szurkálni) a kórházban. Sajnos csak egyikünket engedik be vele a kórházba, nem lehetünk ott vele mindketten a járványügyi szabályok miatt. Az egyik készítményt, a rákos sejtek ellen, egy úgynevezett megelőző kemoterápiás készítményt, altatásban kapja a hátgerincébe, ezt a műtőben végzik. Embert próbáló dolgok ezek, s az én kincsem még csak 5 éves. Olyan picinyke. De bírni kell, nem adjuk fel!

A kemoterápiás kezeléseken kívül, szteroidos kezelést kap végig a 8 hét alatt. Egy héten át minden nap, reggel és este is. Aztán egy hét szünet, amit újra egy hét szteroidos kezelés követ …, így váltakozva a 8 héten át. A szteroidokat itthon kapja, hála Istennek, és mellette több gyógyszert is hányinger, gyomorsav és székrekedés ellen, legalább ezek miatt nem kell kórházban lennie, itthon lehetünk mindnyájan együtt. 💕Ma ismét egész éjjel fent leszek, kemoterápia után figyelni kell, hogy ne szökjön fel a láza. De fent maradok bármeddig és bármit megteszek, hogy neki akár csak egy leheletnyit is könnyebb legyen. Tudjátok, ez a legnehezebb. Amikor bármit és mindent odaadnál, hogy újra mosolyogni lásd, amikor nem kérsz semmit, csak egészséget a gyermekednek, s mégsem tehetsz annál többet, mint hogy lelkileg támogatod, öledben altatod, hogy egy kicsit megnyugodjon. A tehetetlenség a legnehezebb egy szülőnek; látni a gyermeked fájdalmát, s legbelül vele együtt sírni, ugyanakkor rá mosolyogni, hogy érezze, anya itt van … Minden rendben lesz. Rendben kell, hogy legyen. Mert anya vagyok, erős vagyok és egyszerűen nincs más opció.❣Azt kívánom, hogy bárcsak soha senkinek még csak hasonlót se kelljen megtapasztalnia!Ráadásnak itt a családom, s plusz erősítésnek itt vagytok ti is, a mi nagy-nagy családunk, akik mind-mind tesztek azért, hogy Lara újra egészséges legyen.😥Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Laráért ebben a 8 hétben meginkább, hogy minél kevésbé viselje meg ez az egész kezelés, és értünk is, hogy erősek tudjunk maradni! 🙏

Hálásak vagyunk mindenért Nektek, hogy vagytok nekünk, hogy mellettünk álltok, támogattok és imádkoztok értünk! ❤Ígérem, hogy ahogy tudok, jelentkezem még, hogy beszámoljak nektek Lara állapotáról. ❤

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.