O serie de 8 săptămâni de tratament o așteaptă pe mica noastră comoară.

Dragi membrii ai grupului, dragi ajutoare!🦋Astăzi a început din nou o perioadă dificilă pentru draga noastră familie, dar mai ales pentru micuța noastră Lara, s-a terminat pauza, timp în care corpul ei s-a refacut puțin..😥O serie de 8 săptămâni de tratament o așteaptă pe mica noastră comoară, care din păcate este foarte obosită, ii slăbește corpul, ceea ce vă schimbă și starea de spirit .😢

Mă bucur că va continua regimul de tratament, deoarece orice tratament îmi apropie copilul de vindecare, dar în același timp inima mi se rupe pentru că știu prin ce trece. În aceasta perioada fără tratament, a început să zâmbească, sa își lumineze privirea, să vorbească din nou. Acum după chimio, a devenit din nou atât de trista, atât de agitata. 😢 Ma doare inima sa o văd așa. Aș da orice să o văd vindecata cât mai curând posibil. 🙏🏼💕Lara continuă să aibă nevoie de o serie de tratamente intensive în care primește chimioterapie printr-un port (știti, am mai scris despre asta, este implantată în pieptul ei mic, așa ca să o înțepe cât mai puțin posibil). Din păcate, doar unul dintre noi este internat la spital cu ea, nu putem fi amândoi acolo cu ea din cauza regulilor epidemiologice. 💊 Unul dintre preparatele împotriva celulelor canceroase este un așa-numit preparat chimioterapeutic preventiv, care se administrează in coloana vertebrala sub anestezie, care se face în sala de operație. Acestea sunt lucruri care pun oamenii la încercare, iar comoara mea are doar 5 ani. Este atât de mica. Dar trebuie să suportăm, nu vom renunța!🦋💕În plus față de tratamentele de chimioterapie, va primi tratament cu steroizi pe parcursul celor 8 săptămâni. În fiecare zi a săptămânii, dimineața și seara.

Apoi o săptămână de pauză, urmată din nou de o săptămână de tratament cu steroizi … deci alternativ timp de 8 săptămâni. Steroizii ii poate lua acasă, pe lângă mai multe medicamente pentru greață, acid gastric și constipație. Mulțumesc lui Dumnezeu ca nu este internata in fiecare zi și putem fi cu toții acasă împreună. 💕😇O să mă trezesc toată noaptea astăzi, după chimioterapie, trebuie să fiu atenta să nu faca febră. Dar, indiferent cât de mult rămân treaza și fac orice pentru a-i ușura chiar și respirația, este cel mai greu sa o văd suferind. Când dai orice să o vezi zâmbind din nou , îți dai seama sa nu ceri de la Dumnezeu decât sănătate pentru copilul tău. Sa te rogi să te sprijine spiritual pentru a te liniști puțin. Cel mai greu lucru pentru un părinte este să vadă durerea copilului sau și să plângă cu el și, în același timp, îi zâmbește pentru a simți că mama lui este aici. Totul va fi bine. 🦋💕Trebuie să fie bine. Pentru că sunt mamă, sunt puternică și pur și simplu nu există altă opțiune.Mi-aș dori ca nimeni să nu fie nevoit să treacă prin ceva similar. 🙏🏼Mai mult decât atât , simt ajutorul familiei mele, al rudelor, al prietenilor și al tuturor oamenilor cu suflet mare care fac tot posibilul pentru a o ajuta pe Lara sa fie sănătoasă din nou.Vă rog să vă rugați mai mult pentru Lara în aceste 8 săptămâni, astfel încât să poata suporta acest tratament mai agresiv, astfel încât să rămânem puternici. 🙏🏼❤️

Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceti, pentru că ne sunteti alături, ne sprijiniți și va rugati pentru noi! ❤❤️❤️Promit că va voi scrie in cel mai scurt timp sa vă țin la curent cu starea Larei.

Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor și sa răsplătească pentru ajutor!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.