Jó napot mindenkinek!

Mint tudjátok az előző posztból, Lara eredményei kielégítőek lettek, így kemoterápiát kapott. Most egy szünet következik, e hónap 30.-ig nem kap kezelèst, hogy a szervezete pihenjen és feltöltődjön a következő szakasz előtt. Sajnos a sok gyógyszer megviselte a szervezetét. Ez kicsit jó hír, a pihenés jót fog tenni neki. ?

Jövő hónaptól viszont újabb szakasz következik a kezelésben, ami az eddiginél intenzívebb lesz a mi kis hercegnőnknek. Az újabb periódusban kombináltan kapja majd a kezelést, vagyis a kemoterápia mellett szteroidokat is kapni fog. ( sajnos sok mellèkhatás várható, de el kell viselnie , hogy újra egészséges lehessen). ???

Higgyétek el, nagyon nehéz szenvedni látni a kislányunkat, ha neki fáj az nekünk is fájdalmas, ha ő szenved vele szenvedünk. Legrosszabb talán a tehetetlenség. ???

De bízunk benne, hogy együtt sikerülni fog. Ő a mi hercegnőnk, mindent megteszünk azért, hogy meggyógyuljon. Érte megvalósítjuk a lehetetlent s addig harcolunk ameddig újra egészségesnek és boldognak látjuk. ❣❣❣

Nagyon hálásak vagyunk a licitcsoportok adminjainak és moderátorainak, a jószívű adakozóknak, mindenkinek aki a jótékonysági vásárok szervezésében és lebonyolításában segédkezett. Köszönjük, hogy értékes időtökből szakíttok Lara számara is, hogy segítsetek. Köszönjük az adományokat és hogy megtesztek minden tőletek telhetőt, hogy Larának kicsit könnyebb legyen. ❤?❤

Szeretettel ölelünk mindenkit!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.