Sziasztok! Vasárnap van.

Sziasztok!
Vasárnap van. Sajnos még mindig kórházban s ùgy tűnik egyelőre itt is maradok 🙁
Nagy a harc a sejtekkel, valahogy nagyon agresszivak és én még olyan kicsi vagyok! De ne aggodjatok, kicsit pihenek és megpróbálom összekapni magam.

A doktor nénik is segítenek, annyi mindent adnak, sok féle gyógyszereket, de egyelőre nem sokat segìt. 🙁 De majd jól összeszedem magam ès a gyógyszerekkel együtt legyőzzük ezt a fránya betegséget. Nem is tudom,vajon miért vannak beteg gyerekek a világon? S miért olyan sokan?? Kár, hogy nincs egy varázspálcám, meggyógyítanék mindenkit. Az nagyon csudaklassz lenne 💗💗


De egyelőre nincs, én sem gyógyultam még meg, ugyhogy megyek is pihenni, azt mondták az kell a gyógyuláshoz. Amugy is nagyon elfaradtam már megint!

Vigyázzatok magatokra s ne felejtsetek el aktívak lenni a csoportjaimban.. hátha úgy gyorsabban haladnék! Köszönöm ha továbbra is támogattok, ha nagy leszek meghálálom .🥰🥰😙

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.