Sziasztok! Vasárnap van.

Sziasztok!
Vasárnap van. Sajnos még mindig kórházban s ùgy tűnik egyelőre itt is maradok ?
Nagy a harc a sejtekkel, valahogy nagyon agresszivak és én még olyan kicsi vagyok! De ne aggodjatok, kicsit pihenek és megpróbálom összekapni magam.

A doktor nénik is segítenek, annyi mindent adnak, sok féle gyógyszereket, de egyelőre nem sokat segìt. ? De majd jól összeszedem magam ès a gyógyszerekkel együtt legyőzzük ezt a fránya betegséget. Nem is tudom,vajon miért vannak beteg gyerekek a világon? S miért olyan sokan?? Kár, hogy nincs egy varázspálcám, meggyógyítanék mindenkit. Az nagyon csudaklassz lenne ??


De egyelőre nincs, én sem gyógyultam még meg, ugyhogy megyek is pihenni, azt mondták az kell a gyógyuláshoz. Amugy is nagyon elfaradtam már megint!

Vigyázzatok magatokra s ne felejtsetek el aktívak lenni a csoportjaimban.. hátha úgy gyorsabban haladnék! Köszönöm ha továbbra is támogattok, ha nagy leszek meghálálom .???

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.