E duminică.

Salutare ! E duminică. Din păcate tot la spital sunt, se pare că o perioadă voi fi aici ?

E luptă mare în corpul meu, celulele rele sunt foarte agresive, atacă peste tot. Iar eu sunt foarte micuță şi slăbuță. ? Dar mă odihnesc puțin şi am să o iau de la capăt. Doctorii mă ajută mult, îmi dau tot felul de medicamente, deocamdată cam fără efect. ? Dar am să mă adun eu şi cu medicamentele vom învinge boala asta urâtă! Chiar, oare de ce sunt aşa multe boli? De ce sunt copii bolnavi pe lume?

Ce păcat că nu am o baghetă magică, aş vindeca toți copiii din lume! Ar fi minunat! ?Dar deocamdată nu am, şi nici nu m-am vindecat aşa că mă odihnesc. Medicii au spus că am nevoie de mult mult somn, să mă fac bine. Oricum, sunt mereu obosită.?

Aveți grijă de voi și nu uitați să fiți activi pe grup.. ar fi un mare ajutor pentru mine, asta mi-ar da putere să mă vindec mai repede.. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru mine, promit dacă cresc mare am să vă răsplătesc! ❤❤❤

ă pupăcesc cu drag!???

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.