Az első adagnál figyeltük Larát

Sajnos, mint eddig oly sok minden az életünkben, Lara kezelésében sem megy minden zökkenőmentesen.?
Hogy az elején kezdjem, el kell mondanom nektek, hogy a kemoterápiának számos nem kívánt mellékhatása van. Ezek közül az egyik a körmök begyulladása, szélsőséges esetben pedig a leesésük. Ez nem is olyan ritka, mint gondolnánk, minket viszont eddig elkerült.❤️
A szerencsénk viszont csak eddig tartott. Lara kezén ugyanis az egyik körme begyulladt. ?Egy éjszakán keresztül alig aludt miatta szegénykém, ahogy én sem. ? Próbáltunk mindent, hogy a gyulladást, a lüktetést és a fájdalmat csökkentsük. ? Sajnos a kemo miatt korlátozottak a lehetőségeink. Nem jártunk sikerrel. Egyeztettünk az orvosokkal, akik hét napos antibiotikumos kezelést, és antibiotikumos krémet írtak fel neki. ?Az első adagnál figyeltük Larát, nehogy allergiás reakciót mutasson. Semmi nem történt, egészen másnap reggelig.
Lara testén, illetve az arcán piros foltok jelentek meg. ? Természetesen azonnal abbahagytuk az antibiotikum szedését és segítséget kértünk. A pirosságra nagy adag allergia elleni gyógyszert kapott, ami lassan hatott is, de ki is ütötte Larát rendesen, egész nap álmosság, hányinger gyötörte. ?
A ujjacskájára maradt az antibiotikumos krém, de sajnos nem látunk javulást továbbra sem.?
Ez most Őt is nagyon megviseli.❤️
Épp elég lenne az étvágytalansága, a rosszullétek, fáradtság és az ingadozó hangulata.?
Annyira kicsi és ártatlan még és olyan sokat szenvedett már.?
Kérünk Benneteket szorítsatok nekünk, imádkozzatok, hogy az orvosok megtalálják a megoldást, hogy Larának ne kelljen a kemo újabb mellékhatásaitól szenvedni.?
Nagy szükségünk van Rátok!❤️?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.