Kedveseink!

Ahogy a legutóbbi posztban írtuk, sajnos Larácskánk kedve meg mindig szomorkás…

Sőt… A fotók ellen is tiltakozik…

Elege lett most kicsit az egészből, magába fordult, kis buborékba rejtőzött. 😔Ugyan mi Apával és Mirával mindent megteszünk, hogy felvidítsuk, de az utóbbi napokban sikertelenek a próbálkozásaink…Mindezek ellenére próbálunk minden nap készíteni egy-egy képet, még ha olykor fáj is az, amit látunk, ha a képre nézünk, de tudjuk, hogy nincs megállás, ahogy Ő küzd, úgy nekünk is küzdenünk kell érte. 🤗

Ez is erőt és reményt ad arra, hogy ha a holnapi nap nem is, de a jövő szebb és jobb lesz…❤️Lassu léptekkel haladva, bizakodunk, hogy ezen a nehéz időszakon is túllendülünk, s egyszer minden a régi lesz…🙏

Kérjük a Jóistent, segítsen meg, s vezessen át minket ezeken a nehezebb napokon is, hogy Larácskát újra mosolygósnak láthassuk.

Kérjük továbbra is foglaljátok imáitokban Larácskát, hisz az imának óriási ereje van!🙏

Hálásan köszönjük a támogatás bármilyen formáját, legyen az egy megosztás, ismerősök meghívása Lara csoportjaiba, pénzbeli adomány, persely kihelyezés, tárgyi adomány felajánlás. Minden segítség nagyon sokat jelent nekünk!

Nagyon szépen köszönjük! 🤗🙏

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.