Reméljük, mindenkinél békében, nyugalomban, szeretetben telt a karácsony…

Kedveseim!

Reméljük, mindenkinél békében, nyugalomban, szeretetben telt a karácsony… ❤️?Nálunk nagyon boldogok voltak a lányok, örültek nagyon az angyalka ajándékainak, sokat játszunk együtt. ?Azonban ma ismét vissza kellett térnünk a hétköznapok mókuskerekébe, Larácskának újra vérvétele volt, hála Istennek jó eredménnyel tértek haza.

Ujjbegyből vettek vért, amit Lara sokkal rosszabbul visel, mintha a portján keresztül vennék. Amikor hazaért, azt mondta: “Nagyon sírtam Anya.”Kapott persze gyógypuszit, és aztán már nem is fájt annyira. ?Holnap ismét kemoterápiás kezelés, ezért is volt fontos, hogy jó eredménnyel záruljon a mai vérvétel.

Nagyon szépen köszönjük, hogy követitek Lara történetét, megosztjátok a posztjainkat, imádkoztok Larácska gyógyulásáért, licitáltok és felajánlást tesztek! ❤️

Kérjük, ne lankadjon a lelkesedésetek, Larának nagy szüksége van rátok, mert csak együtt sikerülhet!!! ❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.