Dragilor

Lara a fost azi la spital pentru luarea probelor de sânge înainte de chimioterapie. ? Slavă Domnului, rezultatele au fost bune, astfel încât va putea primi tratamentul mâine!

Din moment ce dispozitivul de chimioterapiei din pieptul ei a rămas conectat, Lara nu va putea să doarmă doar pe spate în ​​seara asta. În aceste condiții, noaptea noastră va fi puțin mai grea, dar vom face față acestei mici probleme, pentru a primi mâine tratament.???

Rugați-vă pentru Lara, ca totul să meargă bine, să fie în regulă, corpul ei să lupte cu toxinele și să poată trece cu bine peste ziua de mâine, să nu renunțe. ?Vă mulțumim pentru sprijin, pentru că sunteți alături de noi! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! ?❤

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.