Este vreme foarte frumoasă afară

Dragilor?

Este vreme foarte frumoasă afară, am avut posibilitatea să ieșim puțin la joacă. Larei îi plac jocurile, mișcările, dar nu prea are putere, organismul ei este foarte slăbit, musculatura ei nu rezistă prea mult timp. ? Trebuie să fim foarte atenți, poate saă cadă în orice moment.. D

ar este necesar să se miște, să alerge, să se întărească… Zâmbetul ei e neschimbat.❤ Prințesa noastră e incredibil de puternică de multe ori zâmbetul ei ne dă nouă adulților putere de a merge mai departe.?

Vă mulțumim pentru rugăciuni, pentru susținere, pentru donații! Doar împreună avem șansă să îi dăm viața dinainte si sănătatea înapoi.

Vă îmbrățișam cu drag!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.