Kedves csoporttagok !

Kedves csoporttagok !

A jelenleg is tomboló járvány és egyébb gondok nagy nehézségeket rónak mindenkire, kicsire / nagyra, felnőttre és gyermekre egyaránt. Tudjuk, hogy mindenki küzd a mindennapokkal, a gondokkal, s mindenkinek kicsit nehezebb mint másnak. Sok empatiára és egymásra figyelésre van szükség, hogy az adott helyzetből mindenki a legjobbat hozhassa ki. 😇😇😇

Az empátiára és az odafigyelésre hivatkozva két fotót hoztunk nektek, Laráról! A két fotó között egy év a külömbség ( a többi észlelhető mellett) de van rajtuk valami, ami mindkettőn azonos : Lara tündéri mosolya és a csillogó szempár! 🥰😍🥰Nehéz helyzettől függetlenül ennek a kislánynak nagy szüksége van a támogatásotokra. Mindenkiére 💗Ha ránézünk erre a kis arcocskára, lehet arra gondolni, hogy sok a gond, sok a tennivaló? Hogy mindenki rohan és mindenki időhiányban szenved? Lehetetlen lenne egy pár pillanatra megállni, s akár a reggeli kávé élvezete közben néhány percet a segítésére szánni? 💞💞💞Mindenki küzd valamiért, legyen az munka, háztartás vagy egyéb gondok, de Lara egy dologért küzd : az életéért!

Neki segíteni egy megosztással vagy likeal néhány percet vesz csak el a drága időnkből, de ha mindenki rászán pár percet, a sok percből Larának egy hosszú élet és egészség adatik meg. ❣❣❣Ne menjünk el mellette segítség nélkül, tükröződjönk a mi lelkünkön Lara mosolya. Mert adni és segíteni jó.

S Ő nem kér sokat! 🙏🙏🙏🙏🙏Segítesz neki? Csak együtt adhatunk esélyt. Együtt, Laráért!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.