Lara nu se simte bine zilele

Dragilor!

Lara nu se simte bine zilele acestea, este palidă si are tenul mai gălbui. 😔După recomandările medicilor ținem o pauză săptămâna aceasta în administrarea medicamentelor, sperând ca organismul ei să se odihnească și să își mai revină puțin, fiindcă ultima chimioterapie administrată a fost foarte puternică și a avut un impact imens asupra organismului. Săptămâna viitoare analize din nou, sperăm și ne rugăm, ca rezultatele să fie bune, ca să putem continua terapiile.

Rugați-vă și voi pentru micuța noastră!🙏 Să ne rugăm împreună, ca bunul Dumnezeu să o întărească și să trecem cu bine peste această perioada! 🙏 Împreună, cu ajutorul MULTOR OAMENI CU INIMĂ BUNĂ, vom reuși! ❤ Dumnezeu să vă binecuvânteze, dragi oameni bine intenționați! 🙏Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! 🙏💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.